dijous, 4 de febrer del 2010

El grup municipal del PSC, botifler de l'any 2009


Ahir, dijous dia 4 de febrer, l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) va anunciar el resultat de la votació dels premis botifler de l'any 2009. Amb 344 vots emesos pels joves de la ciutat, els premis assoleixen un nivell de maduresa i acceptació que consolida aquest guardó de manera definitiva.

Enguany, els guanyadors són els i les regidores del PSC de l'Ajuntament de Sant Cugat. Són els més votats amb un 144 vots, un 42% del total. En segon lloc ha quedat el president de la fundació Sant Cugat Domènec Miquel i en tercer i quart lloc, amb un nombre molt semblant de vots, Joan Riera i la Directiva de la multinacional SHARP. Els guanyadors, recordem, estaven nominats als premis per haver-se engat a votar la moció de suport a la consulta popular d'independència del passat 13 de desembre.

Però els càrrecs electes del PSC al consistori local no han estat els únics guardonats de la tarda, ja que els membres de l'AJSC han decidit concedir un premi especial a tota una trajectòria a l'actual regidor de seguretat Xavier Martorell, guanyador de la passada edició dels premis. Els milers d'euros en multes imposades a diverses entitats socials i polítiques de la ciutat i la recent decisió d'instal·lar càmeres als carrers de la ciutat són alguns dels motius que el fan mereixedor d'aquesta menció especial. L'Assemblea recorda que en l'edició del 2007 l'ex-tinent d'alcalde Berta Rodríguez ja va rebre aquesta modalitat del premi.

Així doncs, queda conclosa la tercera edició dels premis botifler de l'any que, malgrat la polèmica generada, els organitzadors i organitzadores valoren molt positivament. Les notícies que es generin d'ara en endavant en relació a la propera edició dels premis es publicaran al lloc web www.botiflerdelany.blogspot.com i a la recent estrenada pàgina del Facebook de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada