diumenge, 3 de gener del 2010

Tret de sortida per l'elecció del botifler de l'any 2009!



El 2009 és a les acaballes, i L'Assemblea de Joves de Sant Cugat es disposa a concedir, per tercer any consecutiu, el premi botifler de l'any. Aquesta tercera edició del guardó comptarà, com la passada, amb la participació dels i les santcugatenques, que volem que participeu en la votació mitjançant aquest bloc que hem creat especialment per la ocasió. La resolució final tindrà lloc a finals de mes en un acte on s'oferirà el premi al guanyador. Recordem que els guanyadors de les edicions anteriors són la regidora a l'ajuntament Berta Rodríguez i l'actual regidor de seguretat Xavier Martorell.

Els candidats (botiflables) a l'edició d'enguany són:

1. Directiva de SHARP:
La directiva de la planta que té la multinacional SHARP a Sant Cugat és responsable de l'expedient de regulació de l'ocupació que podria deixar definitivament sense el seu lloc de treball a gairebé mig miler de treballadors i treballadores.

2. Joan Riera
El director general de la recent inaugurada ESADE CREAPOLIS posa el seu gra de sorra en el procés d' elitització que Sant Cugat pateix des de fa uns anys. Les seves instal·lacions estan localitzades als antics terrenys del centre Borja i és d'ús exclusiu per als seus estudiants, que paguen preus prohibitius per estudiar-hi.

3. Grup municipal del PSC
La deriva espanyolista que l' AJSC ja remarcava en la passada edició s'ha vist accentuada perl fet d'haver-se negat a participar en la votació de la moció que donava suport a la consulta popular sobre la independència que va tenir lloc a Sant Cugat el passat dia 13 de desembre, tot saltant-se el reglament que imposa el consistori local..

4. Domènec Miquel
Historiador i president de la fundació Sant Cugat, va acusar els membres de la plataforma santcugatenca per l'autodeterminació de manipuladors pel fet de voler incloure la temàtica del 13-D al lema i manifest de la festa de tardor d'enguany. Val a dir que no va assistir a cap de les assemblees on va tenir lloc aquesta decisió i que la majoria de les entitats es van posicionar a favor d'aquesta inclusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada