dimarts, 12 de gener del 2010

Fent memòria...

Enguany celebrem la tercera edició dels premis botifler de l'any, però com que segurament molts dels qui decidiu participar en la votació serà el primer any que en sentiu a parlar. Per aquesta raó hem decidit fer una mica de memòria sobre els guanyadors de les dues edicions anteriors i dels motius pels quals van merèixer el guardó.

Xavier Martorell, premi botifler de l'any 2008

L'actual regidor de seguretat de l'Ajuntament va ser el més votats de l'edició passada dels premis botifler de l'any. Els mèrits de la seva nominació van ser les detencions injustes realitzades a dos joves a les barraques de l'estiu del 2008. Martorell i la policia local no van cedir cap moment i finalment els dos joves van ser condemnats.

Berta Rodríguez, premi botifler de l'any 2007 a tota una trajectòria

L'ex-tinent d'alcalde va ser la guanyadora de la primera edició del premis, i va ser-ho en reconeixement a tota una trajèctòria política com a botiflera. Pertànyer a un partit marcadament anti-català i que va donar suport a una guerra injusta o portar a judici a un membre de l'AJSC per una carta al TOT Sant Cugat són alguns dels mèrits que la van fer mereixedora del guardó. Recordem que en aquesta primer edició la guanyadora no va ser escollida pels santcugatencs, va ser triada directament pels membres de l'AJSC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada